Νέα - Δράσεις

Ενίσχυση φιλανθρωπικού συλλόγου «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ»

Η εθελόντρια του συλλόγου μας επισκέφτηκε τον φιλανθρωπικό σύλλογο «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ», μίλησε με την πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άπορες οικογένειες και προσέφερε εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά. Ο σύλλογός μας θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Επίσκεψη στο «ΛΕΟΝΤΕΙΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το «ΛΕΟΝΤΕΙΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» στη Νέα Σμύρνη, όπου προσέφερε αντισηπτικά και μάσκες προστασίας.

Επίσκεψη στο Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" στην Παιανία, όπου προσέφερε αντισηπτικά και μάσκες προστασίας.

Επίσκεψη στο 21ο Γυμνάσιο Γκράβας

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το 21ο Γυμνάσιο Γκράβας, όπου προσέφερε αντισηπτικά και μάσκες προστασίας.

Επίσκεψη στο Χαμόγελο Του Παιδιού

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το Χαμόγελο Του Παιδιού, όπου μοίρασε παιχνίδια, εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά.

GREECE RACE FOR THE CURE

Ο σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» παραβρέθηκε στον συμβολικό αγώνα & περίπατο ενάντια στον καρκίνο του μαστού με τίτλο “ Greece Race for the Cure® ”, που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Το Greece Race for the Cure®, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και 2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® στην Ευρώπη, πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe® σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Οικονομική στήριξη του μικρού Άγγελου

Ο σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» στήριξε οικονομικά τον μικρό Άγγελο από την Αθήνα, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο Wilms (νεφροβλάστωμα) και χειρουργείται την Τρίτη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και για ό,τι άλλο χρειαστεί, ο σύλλογός μας θα είναι δίπλα του.

Δωρεά σχολικών ειδών σε παιδιά άπορων οικογενειών στην ενορία του Αγίου Ιωάννη Περιστερίου

Ο σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» επισκέφτηκε την ενορία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Περιστέρι και με τη βοήθεια του πατέρα Παναγιώτη, μοίρασε γλυκίσματα και σχολικά είδη σε παιδάκια άπορων οικογενειών. Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!

1 2 3 4 5 6 ... 11 >
Copyright © 2022 ΑΓΑΠΗ - Σχεδιασμός - Κατασκευή: IC.