Νέα - Δράσεις

Επίσκεψη στο Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”

Ο σύλλογός μας επισκέφτηκε το Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”, όπου προσέφερε γάλατα, χυμούς και είδη υγιεινής.

oikotrofeio-agios-nikolaos-20240527

Ενίσχυση άπορων οικογενειών με τη βοήθεια του eshop.gr

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία eshop για τις ηλεκτρικές συσκευές που δώρισε στο σύλλογό μας, τις οποίες με τη σειρά μας προσφέραμε σε άπορες οικογένειες.

Στην περιοχή της Αρτέμιδας, προσφέραμε ένα φουρνάκι και ένα καλοριφέρ λαδιού, στην οικογένεια του κ. Αναγνώστου, και στην οικογένεια της κας Δημητρίου, με δύο ορφανά παιδάκια, προσφέραμε έναν ιονιστή και έναν αφυγραντήρα.

Σε άπορη οικογένεια στην περιοχή του Ρέντη, προσφέραμε ένα φουρνάκι και στην περιοχή του Γαλατσίου, προσφέραμε σε μία άλλη άπορη οικογένεια, ένα καλοριφέρ λαδιού.

Επίσης στην περιοχή της Ακράτας, προσφέραμε σε άπορη οικογένεια, όσπρια, γάλατα, φυσικούς χυμούς και ένα ιονιστή.

Προσφορά από “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη

Ευχαριστούμε την εταιρεία “το Μάννα” Τσατσαρωνάκη για την προσφορά προς τον Σύλλογό μας.

manna-20240403-01
manna-20240403-02

Δωρεά από το e-shop.gr

Σήμερα, στο γραφείο του Συλλόγου μας  υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την εταιρεία  e-shop.gr, η οποία μας προσέφερε είδη οικιακής χρήσης, για να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Με μεγάλη μας έκπληξη και συγκίνηση, απονεμήθηκε στον Σύλλογο μας, μια τιμητική πλακέτα από την εταιρεία e-shop.gr, στο πλαίσιο των ενεργειών "Δράσεις Ευθύνης" που οργανώνουν.

eshopgr-20240326-01
eshopgr-20240326-02
eshopgr-20240326-03

Δωρεά από την APIVITA

Ευχαριστούμε την εταιρεία φυσικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος APIVITA, για τη δωρεά προϊόντων της που έκανε στον σύλλογό μας.

APIVITA

ΜΑΣΟΥΤΗΣ • Στήριξη του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ»

Ευχαριστούμε την ελληνική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων ΜΑΣΟΥΤΗΣ για τη στήριξη που παρέχει στον σύλλογό μας.

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Ενίσχυση άπορης οικογένειας από τον κ. Παπαχρήστο σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΑΓΑΠΗ»

Ευχαριστούμε τον κ. Παπαχρήστο από την περιοχή της Νέας Μάκρης, για τα τρόφιμα που προσέφερε κατά την από κοινού επίσκεψή του, με την εθελόντρια του συλλόγου μας κ. Ρούλα, σε άπορη οικογένεια με πέντε ορφανά παιδάκια.

Όμορφες δημιουργίες για το Bazaar 2023

Ευχαριστούμε τις εθελόντριες του συλλόγου μας, Τάνια και Μαρία για τις όμορφες δημιουργίες που προσέφεραν για το bazaar που θα κάνει ο σύλλογός μας.

1 2 3 4 5 6 ... 14 >
Copyright © 2024 ΑΓΑΠΗ - Σχεδιασμός - Κατασκευή: IC.