Νέα - Δράσεις

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου 15/2/2023

Ευχαριστούμε πολύ το "THE BRUNCH FACTORY" για την υποστήριξη του έργου του συλλόγου μας.

Εμείς με τη σειρά μας, προσφέραμε το συνολικό ποσό από αυτή τη δωρεά αγάπης, στην οικογένεια του  7χρονου Λάμπρου Παναγιώτη που πάσχει από οστεοσάρκωμα και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ευχαριστήρια επιστολή της Κας Κουρμπάνη

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση πρόσφερα κι εγώ με τη σειρά μου ρούχα στα παιδιά του Συλλόγου "Αγάπη" μοιράζοντας στις ψυχές αυτές λίγη χαρά στις Άγιες αυτές ημέρες.

Καλές γιορτές & Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευημερία, αγάπη, ευτυχία και ό,τι καλύτερο!

Ας είναι το 2023 μια καλύτερη χρονιά για όλους μας! 

Με εκτίμηση,
Κουρμπάνη Μαρία 

Αρχαιολόγος, Εκπαιδευτικός & Συγγραφέας 

Ευχαριστήρια επιστολή από την οικογένεια του μικρού Σταύρου

Ευχές για υγεία από την οικογένεια μας προς τον σύλλογο σας, καλές γιορτές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον σύλλογο σας που με την πράξη του να συμπεριληφθεί ο Σταύρος στην οικονομική υποστήριξη από τον σύλλογο σας, μας δίνει δύναμη και ελπίδα.

Οι ανάγκες του αλλά και οι αδυναμίες να αντιμετωπίσει το μεγάλο κόστος που προκύπτει από την πάθηση του, είναι τεράστιες, ακόμα περισσότερο τώρα που η επιβίωση του κάθε συνανθρώπου μας γίνεται δύσκολη έως και ακατόρθωτη, είναι η πράξη σας μια μικρή αλλά σημαντική ενέργεια για να μας δοθεί η επιπλέον ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμα ανθρωποι.

Ελπίζουμε στο ότι ο Σταύρος και κάθε Σταύρος θα έχει την ευκαιρία μαζί με την συνεχή υποστήριξη από ανθρώπους σαν εσάς, να κάμψει κάθε αδυναμία και να μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Η οικογένεια του μικρού Σταύρου.

Οικονομική βοήθεια για τον μικρό Σταύρο

Το Δ.Σ. και οι εθελοντές του συλλόγου μας βοήθησαν οικονομικά τον μικρό Σταύρο από το Λέχαιο Κορινθίας, ο οποίος πάσχει από βαρύτατο συγγενές γλαύκωμα και στους δύο οφθαλμούς και έχει μεταβεί σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού, όπου έχει κάνει και τις τελευταίες επεμβάσεις.

Η εκτίμηση και πιθανή αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών δεν είναι τεχνικά δυνατή σε κανένα δημόσιο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ελλάδας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στον μικρό μας και θα είμαστε δίπλα του για ό,τι χρειαστεί.

Ενίσχυση φιλανθρωπικού συλλόγου «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ»

Η εθελόντρια του συλλόγου μας επισκέφτηκε τον φιλανθρωπικό σύλλογο «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ», μίλησε με την πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άπορες οικογένειες και προσέφερε εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά. Ο σύλλογός μας θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Επίσκεψη στο «ΛΕΟΝΤΕΙΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το «ΛΕΟΝΤΕΙΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» στη Νέα Σμύρνη, όπου προσέφερε αντισηπτικά και μάσκες προστασίας.

Επίσκεψη στο Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το Οικοτροφείο Ατόμων με Αυτισμό "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" στην Παιανία, όπου προσέφερε αντισηπτικά και μάσκες προστασίας.

Επίσκεψη στο 21ο Γυμνάσιο Γκράβας

Ο σύλλογος «Αγάπη» επισκέφτηκε το 21ο Γυμνάσιο Γκράβας, όπου προσέφερε αντισηπτικά και μάσκες προστασίας.

1 2 3 4 5 6 ... 12 >
Copyright © 2023 ΑΓΑΠΗ - Σχεδιασμός - Κατασκευή: IC.