Νέα - Δράσεις

Στήριξη σε ασθενή με άνεργους γονείς

Ο σύλλογός μας κατέθεσε χρηματικό ποσό στον μικρό Δημήτρη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχοντας δύο άνεργους γονείς.

Το παρακάτω κείμενο αναφέρεται στην αγγελία που δημοσιεύτηκε:

Ο Δημήτρης είναι μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και δίνει τη δική του μάχη εδώ και αρκετούς μήνες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από τους θεράποντες ιατρούς του, αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης στη Χαλκιδική. Ωστόσο μια τέτοια ενέργεια απαιτεί σημαντικό χρηματικό ποσό που καθίσταται απαγορευτικό για την οικογένεια καθώς οι γονείς αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι έχοντας επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας του παιδιού τους.

Το σχολείο αλλά και η τοπική κοινότητα έχουν συνεισφέρει οικονομικά, ωστόσο δεν είναι αρκετό για την συνέχιση της θεραπείας. Ο μικρός Δημήτρης, βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη (δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον) και η μετάβασή του κρίνεται απαραίτητη και άμεση γιατί οποιαδήποτε καθυστέρηση θα σήμαινε και το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του.

Όπως επισημαίνεται, κάθε βοήθεια ακόμα και η πιο μικρή, θα συμβάλει στην αποκατάσταση της υγείας του μικρού μαθητή.

Στήριξη στον μικρό Δημήτρη

<< Πίσω στην προηγούμενη σελίδα

Copyright © 2020 ΑΓΑΠΗ - Σχεδιασμός - Κατασκευή: .